Den bedste Grønlandske Kajakoplevelse i Ilulissat

Ilulissat er den perfekte by til at opleve kajakkens historie. Ilulissat er ikke bare en by i det land der skabte kajakken, den tilbyder også nogle af de bedste kajaksejladser i verden. Ilulissat er stedet hvor du får den komplette grønlandske kajakoplevelse. Omfavn den eventyrlige historie, der går tusinder af år tilbage i tiden.

Dit eventyr begynder i Ilulissats Qajaq Club, hvor de fortsætter med at bygge og bruge kajakker, som deres forfædre gjorde det for mere end 4500 år siden. Du vil opdage hemmeligheden bag konstruktionen af grønlandske kajakker, mens du beundrer deres håndværk. Du lærer kort om kajakens mange anvendelser samt dens designmæssige udvikling, for fuldt ud at forstå hvorfor kajakken fortsætter med at være en stor del af den grønlandske kultur.

Ekspertguider giver dig alle de nødvendige oplysninger, så du kan fuldføre turen i din grønlandske kajak. Erfaring er ikke nødvendig, så længe du er parat til at nyde et fantastisk eventyr, mens du sejler mellem store isflager. Du vil opdage en verden af magiske lys, lyde og fornemmelser fra et helt andet perspektiv.

Nyd en grønlandsk kajakoplevelse fra havoverfladeniveau

Gør dig klar til at rejse tilbage i tiden og nyde naturen i sin reneste form. Guiderne vil gøre alt, fra at instruere dig om hvor du skal hen, til at tage billeder af dig! Du behøver ikke bekymre dig om andet end at have det sjovt.

Både morgen- og eftermiddagsudflugter er tilgængelige. Afgangsstedet ligger i nærheden af Zions kirke. Du vil opleve de fascinerende omgivelser i Ilulissats gamle bydel og bevidne Ilulissats storslåede evige solnedgang og midnatssol.
Vi garanterer at du vil få en enestående kajakoplevelse. Er du klar til at have det sjovt når du stiger ombord i en grønlandsk kajak? Det er vi.

Are you ready? We are.

Beskrivelse

Roning mellem Grønlands isbjerge i Ilulissat

Starttidspunkt

Morgenturen starter kl. 10:00 / Aftenturen starter kl. 20:00

Afgangssted

Zions kirke

Varighed

3 timer ca. (1,5 time på vandet)

Returoplysninger

Retur til det oprindelige udgangspunkt

Sæson

Fra d. 5. juni til d. 10. september

OPLEVELSESOVERSIGT

 • Ilulissats Grønlandske Kajakoplevelse omfatter:
 • Gåtur til den historiske Zions kirke og qajaq klub.
 • Du lærer alt, hvad du har brug for at vide i vores briefinger, perfekt til dig der prøver at sejle i kajak for første gang.
 • Havkajaksejlads, oplev en verden af lys, lyde og følelser fra et helt nyt perspektiv: ved havoverfladeniveau.
 • Lær om Grønlands natur og kultur med vores guider.
 • Forbered dig på en overraskelse, inden du vender tilbage til afgangsstedet igen.

NOTER

 • Gruppestørrelse: Min. 4 – maks. 10.
 • Aldersbegrænsning: Minimumsalder: 13 år.
 •  Sværhedsgrad: Let-mellem. Ingen tidligere erfaring påkrævet. Takket være guidernes træning og erfaring kan alle lære at begå sig på vandet.
 • Inkluderer: Teknisk udstyr (du behøver ikke medbringe noget særligt, da alt udstyr leveres af operatøren), tour billeder.
 • Udlevering af teknisk udstyr: Kajak, pagajer, cockpit cover, Gore-Tex tørdragt, redningsvest, støvler og tørposer.
 • Undtagelser: –
 • Bekræftelsesinformation: Du kan indlevere din bekræftelseskupon enten i fysisk eller elektronisk form.
 • Lokal operatørinformation: Komplet operatørinformation, inklusiv lokale telefonnumre på destinationen, står på din bekræftelseskupon.
 • Afbestillingspolitik: Hvis du afbestiller mindst 7 dage før den planlagte afgang, er der ikke noget afbestillingsgebyr. Hvis du afbestiller mellem 3 og 6 dage før den planlagte afgang, er der et afbestillingsgebyr på 50 procent. Hvis du afbestiller 2 dage før den planlagte afgang, er der et afbestillingsgebyr på 100 procent.
 • ILULISSAT
  En sommer i selskab med gletsjere.

Ilulissat er et unikt sted i verden. Byens geografiske nærhed til Kangia fjorden, et verdensarvssted, gør den til en særlig attraktiv sommerdestination med sine gletsjere og evige sne. Du kan klatre op til toppen af bjergene, opdage byen og dens omgivelser, nyde museerne, gastronomien og frem for alt kajakroningen. Den grønlandske kajakoplevelse i Ilulissat er uforlignelig og giver dig mulighed for at føle, at du flyder gennem livet. Kajakkens egenskaber passer perfekt til miljøet og de omgivende forhold. Der er en grund til at kajakken stammer herfra…

Share it!